BlankQo Define Moments
Photography on +Events +Weddings
By: Farid Iqbal Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 29-Jun-2006 04:01 Email | Share | | Bookmark
Bz and get busy

Kasut untuk dijual
Bunga untuk dijual jugak
Akak ni bukan untuk dijual :P
View all 6 photos...
skang ni bz ngan keje, walaupun tgh cuti semester (aku student lagi ). Tgh nak establish ecomm company (eCraft Innovative Technology), and pada masa sama tgh pk nak bukak company photography ke tak... pastu ada 2-3 tawaran utk wat projek, tp aku xamik kot... Alhamdulillah murah rezeki... papehal pun mb camni la keadaan aku, update page sebulan 1 or 2 kali je kot... hope korang sume xkisah psl aku pun wat mende ni sambil-sambil jerk utk hilang kan rasa tension. Gambate Kudasai!!


Thursday, 15-Jun-2006 08:04 Email | Share | | Bookmark
Defining Moment...

Postguard kat Pulau Redang
Merenjis-renjis.. hehe
Ikan oh ikan
View all 6 photos...
aku saje wat fotopages ni, atas permintaan ramai...
actually aku xbrape berkenan ngan fotopages coz sometimes server dia prob skit
so klu org fotopages tbaca ni, bebetulkan la yerk..
upgrade skali system ni
aku ni programmer gak...
hehe so aku ni photographer:programmer
ni some of hasil keje aku...
check-it out...

*aku ni new lagi hope leh bg comment... saya budak baru blaja, hehe


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net